Projectmatige en deskundige aanpak - Plexus Energy B.V. - Heerlen

Ga naar de inhoud

Projectmatige en deskundige aanpak

Plexus begeleid uw ambities van idee tot realisatie.

Meestal begint het met een idee, en wil u er graag met iemand over van gedachten wisselen.

Plexus geloofd in de combinatie van duurzame technieken voor energie productie. Vooral "duurzaam" staat hoog in het vaandel. Niet iedere techniek is geschikt om op iedere locatie in de wereld toegepast te kunnen worden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan technieken die vandaag anno 2022 toepasbaar zijn, en niet in 5 tot 10 jaar.


Plexus Energy B.V. werkt projectmatig, en biedt daarbij de volgende diensten aan:
  • Quick-scan; Middels een quick-scan bepalen wij in hoeverre repowering of nieuwbouw van een installatie interessant kan zijn.
  • Project voorstel; Op basis van verzamelde informatie m.b.t. wordt een voorstel uitgewerkt, op welke wijze de beoogde resultaten behaald kunnen worden. Naast technische aspecten worden eveneens de financiĆ«le vooruitzichten in kaart gebracht.
  • Project financiering; Voordat een project in uitvoering gaat, dient de project financiering geregeld te zijn. Wij kunnen u helpen om een financieringsvoorstel uit te werken zodat u met een duidelijk verhaal bij uw investeerders komt.
  • Project realisatie; Plexus kan het hele project vanaf Basic- en detail-engineering, inkoop materialen, project realisatie, in bedrijf name en nazorg voor u regelen c.q. begeleiden. Het is vanzelfsprekend dat budgettering en planning nauwgezet opgevolgd moeten worden.


Geheimhouding:
Alle medewerkers zijn gebonden aan een geheimhoudingsplicht ter bescherming van uw en onze belangen. Wij hechten grote waarde aan discretie vanaf het eerste gesprekExperts in Renewable Energy
Terug naar de inhoud